1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Put Cbox/Shoutbox
Posted Jun 4, 2013 // 7:49 AM

Annyeong! Harini tuto ni di tanya oleh unnie Afrina at ask.fm ^^ .
Ok unnie, saya tunjukkan caranya .. harap faham tuto ni, ayat keling2 jea ..


  Pergi ke link ni SINI . Sign Up dulu ..
- Contoh

  Dah isi apa yang patut ? Good, now sign in lagi sekali
  So pergi kat bahagian atas tu ada nampak perkataan 'LOOK & FEEL', so dia akan keluar tab bawah kan? Korang tekan 'Colours & Font'
  Edit sendiri semunya .. ikut citarasa korang, then tekan 'APPLY'
  Dah tekan apply, so ambil code dia dia bahagian PUBLISH (di bahagian atas) ataupun code tu akan keluar bawah apply tu . Then copy kesemuanya .


  Dah copy, then pergi ke blog anda balik, pergi Dashboard > Templete
  Pergi ke tempat yg mana korang nak letak cbox ni . Dan Paste di situ
  Preview, kalau jadi save !







0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?