1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Letak Request Form
Posted Jun 30, 2013 // 5:07 AM



Act benda ni untuk orang yg buat tuto2 ni.. Kalau Arina, Arina tak pakai request form, just pakai Ask.fm. Kalau pakai request form ni payah sikit sebab email bagai .. trolololo 

 Click SINI

 Nanti korang akan jumpa page mcm ni


 Korang isi je mana yang patut. Email tu letak la email korang. Tak kisah Yahoo ataupon Gmail.

 Bila sudah. Korang click Create Formular
 Then, korang, copy code dalam ruangan kotak tu. Scroll bawah sikit tau
 Sudah? Sekarang paste dekat Edit HTML blog korang kat mana2 section.
 Preview & save
0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?