1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Cari BlogID
Posted Jun 1, 2013 // 9:44 PM

Annyeong! Unnie nak cakap, yang BlogID ni sangat penting ... Contoh kalau korang download skin2 dekat blogskin kan? Korang tukar tak BlogID yang skin tu punya dengan korang punya own ID ? Mesti tak . Rugi tau, sbb nanti followers jadi telur ayam saja.. Sebab org yg follow korang tu TERfollow org lain, sebab BlogID orang lain . Paham tak ? Abaikan -_-

  Tekan Dahsboard > templete
  Nanti akan jumpa macam ni bawah ni

( Untuk Blogskin )

( Untuk Templete Designer - Kaktiqa punya gambar )

  Then copy nombor tu, then paste kat mana yg patut .


ταќ ƒαhαṃ, ταṉÿα ÿεɾ 
ṡεlαṃατ ṃεṉсυвα




0 Comments:

Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?