1 STALKERS
DREAMER ;
FACEBOOK SHOP ASK.FM BLOGSKIN +FOLLOW
Cara download Blogskin
Posted Jun 1, 2013 // 1:41 AM

Annyeong, harini nak tunjuk macam mana nak download BLOGSKIN . For Newbie yg tak tau kejadah apa .. hambar XD 

  Klik > HERE
  Pilih skin yang korang suka, then scroll bawah sikit, ada perkataan 'BLOGGER MAIN', so klik 
Contoh : (KLIK UNTUK TUMBESARAN)

  Done click ? So, dia akan keluar something untuk download (5 sec only) . Just wait
  K, dah so click yg koramg download tu, then ..


  Dah copy, so boleh paste dekat Templete > Edit HTML . 




3 Comments:
Blogger SafRis Aimin said...

nk tanya .. da copy kan .. pastu paste kat html kan.. ermm paste tu kat bwh maner eh?.. ker paste kat atas sekali? sebab da cuba tpi x leh.... ermm

December 7, 2013 at 5:48 AM  


Blogger bulbyeol said...

hi! saye dah banyak kali ikut tutorial cara nak apply blogskin, tapi bile sye paste n save template, ade banyak bnde yg kena ubah, sye tak reti codings sume ni, so sye suruh je die buat ape. bile dah buat sume tu, last2 die kate error parsing XML :XML document structures must start and end within the same entity. What does that mean? Boleh tlg tak? Sye nak cuba gune http://www.blogskins.com/apply.php?sid=398368&action=Preview. haha, cantik skin yg ni. thank you in advance. :)

December 17, 2013 at 3:48 AM  


Blogger Siti Nurhazimah said...

paste kat Templete > Revert to classic templates > Edit Template HTML

January 19, 2014 at 2:00 AM  


Post a Comment

1# Harsh word not allowed
2# Support word , I say THANKS ^^

... Back to the blog?